Digital marketing

01

PPC - Google Ads og Shopping

Nå ud til nye og eksisterende kunder med verdens største søgemaskine. Med Google Ads  og Google Shopping betaler du for klik på din annonce. Magien opstår, når de “rigtig” personer klikker på din annonce og fortager en handling efterfølgende. Dette er en konvertering, hvad en konvertering er værd, afhænger af hvor værdifuld den er for din forretning.

Google Search Ads
Google Display
Google Shopping
YouTube pre-rolls
Søgeords analyse
Målgruppe opsætning

02

SEO

Søgemaskine optimering, det med at ligge højt på Googles organiske (det du ikke betaler for) søgeresultater. Er det nemt? Nej! Det er et håndværk, der kræver vedligeholdelse. Google er en levende organisme (ja, det er freaky) og det går stærkt. Vil du have en god placering, kræver det at følge med, ellers bliver du overhalet.

SEO analyse
Søgeordsanalyse
Onpage SEO
Hastighedsoptimering
Tekniske SEO afhængig af CMS

03

E-mail marketing

E-mail marketing er fantastisk, du får her muligheden for at anprise dine produkter til mulige kundeemner der allerede har vist interesse i dine produkter. Samtidig kan du målrette, segmentere, remarket og automatisere. E-mail marketing kan tilmed være gratis og er et stærkt værktøj, når det handler om at sælge dine produkter og ydelser.

Opsætning af skabeloner
Opsætning af kampagner
Indsamling af permissions
Opsætning af flows
Opsætning af triggers
Opsætning af målgrupper/segmenter

04

Analyse

Hvad virker, hvad virker ikke? Hvor får du mest for dine annonce kroner?
Opsætning af sporing, mål og datalag, via Google Tag Manager og Google Analytics er ikke for begyndere.
Kom godt fra start, vi hjælper med at sætte det hele op, og laver også gerne overskuelig rapporter, så du har det fulde overblik og kan træffe de rigtig beslutninger.

GRATIS SEO ANALYSE

Udfyld formularen her, så laver jeg din SEO analyse.

Helt gratis og uforpligtende.

Tak for din forespørgsel!